Pravidelný občasník originálního humoru

Jak se zbavit aktivovaného nového Facebooku (Timeline)

Autor chlívek (Webdesign, Internet) - vydáno 23.9.2011


Pokud jste si aktivovali nový Facebook v Timeline podobě (viz Jak získat nový Facebook? Zapněte si Facebook Timeline, nečekejte)  a prozatím ho nechcete, je zde snadná cesta jak se dostat zpět ke klasickému zobrazení vašeho profilu.

Jděte opět na https://developers.facebook.com/apps - tedy tam, kde jste si vytvořili aplikaci pomocí které jste si Timeline aktivovali. Klikněte na EDIT OPEN GRAPH aby se otevřela možnost k smazání Action (Akce), kterou jste při aktivaci Timeline vytvořili.

Křížkem vedle "Submit * Get Code" Action (Akci) smažte. Jakmile přejdete zpět na svůj profil, bude v původní podobě.

Budete-li kdykoliv chtít Timeline zase zapnout, můžete využít "Create New Action Type" na témže místě - po novém vytvoření se váš profil opět promění v Timeline.

Štítky : Internet, Webdesign, Redesign, Facebook.com, Sociální síť, Beta, Facebook Aplikace, Facebook Timline



|
Poslední změna : 23.9.2011 13:10, Vytvořen : 23.9.2011 13:10, Vydán : 23.9.2011, 21559x

Komentáře pro ty z Facebooku

Aktuální články autora

Související články