MojeChytreDite.cz zkouší obchod přímo na Facebook Page

Hračkový e-shop přímo v “záložce” na Facebook Page zkouší MojeChytreDite.cz – Online SHOP na Facebooku nabízí část sortimentu plného online shopu, který MojeChytreDite.cz má na webu.

Možnost zahrnout vlastní webové stránky do prostředí Facebook Page není nutně použitelná “jenom” pro vytváření vstupních (Landing) záložek (teď už samozřejmě položek menu). Do Facebook Page je tak možné zahrnout cokoliv – za předpokladu, že omezíte šířku “webové stránky” (520 bodů) a vyrovnáte se s tím, že je provozována uvnitř rámce (IFRAME).

Pokročilejší potom mohou doplnit důkladnější integraci s Facebookem – Open Graph API a odpovídající knihovny (ať už v PHP nebo klientské v JavaScriptu) umožní zjednodušit získávání informací o návštěvníkovi. A pochopitelně používat různé sociální prvky a funkčnost, kterou Facebook nabízí. Právě takovéto “širší” propojení s Facebookem obchodu od MojeChytreDite.cz prozatím chybí  a najdou se i nějaké další drobné nedostatky – obsah košíku například zůstává pouze po dobu co se pohybujete po obchodu, jakmile kamkoliv odejdete, je po návratu prázdný.