Tři roky na kole. 8 167 kilometrů. O 15 kilo lehčí. Jedna z nejlepších věcí co jsem za poslední roky udělal. Začal se hýbat.

Od roku 2017 do teď. Když už končí ta sezóna. Přes 200 cest na kole od ekolo.cz na jedné mapě (data vytahaná ze Stravy, najdete mě tam tady).

2019-11-05 12_27_39-Strava Multiple Ride Mapper.png

8 167 kilometrů. Nejdelší 82 km a dával bych i delší, ale on to omezuje dostupný čas – baterka už dneska prakticky ne, běžně se vracím s třetinou či polovinou dole zatímco na začátku, když jsem začínal jezdit, tak jsem ji “využíval” poněkud víc.

Za posledních 12 měsíců je to 2 116 kilometrů a 106 hodin na kole. A to jsem to letos docela dost flákal musím říct. Nebyl čas a nějaké porůznu se objevující zdravotní komplikace k tomu.

Jo ty divné rovné čáry jsou počáteční pokusy se Stravou – jedno je tam jízda Hloubětín – Zličín metrem – chtěl jsem vědět co s tím Strava udělá. A udělá. Podělá to. A občas prostě výpadek, Strava chvíli neměřila. Později jsem ty výpadky mazal a nahrazoval aktivitou z Garminu. Nově na iPhone jsem výpadek zatím nepotkal.

PS: Tu mapu si můžete z vlastní Stravy taky udělat. V Praktické tipy, triky a postřehy pro užívání fitness aplikace Strava je pár cest. Tahle aktuální je ze  Strava Multiple Ride Mapper

A nezapomeňte na 🏃🏿‍♀️Fitness, sport trackery, pohyb, životní styl na @365tipů. Ale hlavně na 🚲Tipy pro ježdění na kole a elektrokole což je můj další web co se jmenuje Kolotipy.cz