Spam tlačí kryptoměnové podvody. Přichází klasicky přes aldaniticz.cz a vše ostatní už je jak podle kopíráku.

Po zaplavení Facebooku i Internetu inzercí se podvodníci s návody na zázračné zbohatnutí ještě pustili do masivní spamovací e-mailové kampaně.  Klasické schéma “Díky tomuto triku vyděláte 30 000 Kč, během odpoledního šlofíku” přivede oběť na sérií webů se záplavou textu,  příkladů zázračného nabytí peněz a komentářů nových spokojených miliardářů.

E-mail vcelku nic moc:

Přivede na time-for-investment.com/tt/420/remxbv1/ kde najdete letité stále stejné schéma. V tomto případě se objevuje i starý známý Prof. Le Roux – toho známe již  AppNexus je zamořený podvodnou českou reklamou. Přes RTB to leze uplně všude. Šukej v prachách a další lahůdky

Pokračování je samozřejmě další webová stránka – money-business.eu/tt/420/remxbv2/ kde nechybí ani klasické Jaká metoda dovoluje vydělat 60 000 Kč za týden? a časem se dostane i k další staré známé věci v těchto podvodech. Měně Ripple. K tomu je dobré čtení v Is Ripple A Scam?

Na konci už čeká to podstatné. Objednávkový formuláře a cena 990 Kč. To jsou první peníze o které přijdete (a žádné nezískáte, to je snad už jasné). Objednávkový formulář ale samozřejmě není to poslední co budete řešit. Chtějí z vás dostat víc peněz, takže další krok je zvýšení ceny na 2218 Kč. Ale jsou hodní, takže dají slevou a ve finále je to 1386 Kč.

To vás přivede na “poslední krok” co samozřejmě není poslední.

Je tu ještě další pokračování v podobě další snahy získat další peníze.

A pak už opravdu (ale opravu) přijde poslední krok. Objednali jste balíček co vás bude stát teoreticky 1 802 Kč. Bez jakékoliv možnosti vydělat nějaké peníze. Prostě jste se nechali napálit.

2019-11-18 08_14_37-Window.png