Jumpstory a trapný spam. Nebuďte tak hloupí jako tahle firma

Kontaktuji Vás jako zástupce firmy Jumpstory pro český trh – www.jumpstory.com. Nejde o automatizovaný e-mail, bulletin ani jiný druh hromadné zprávy. Našla jsem vás při hledání relevantních společností, které na svůj marketing využívají vizuální obsah.

E-mail pokračuje nabídkou 3 měsíců bezplatného a neomezeného přístupu. Odesílatelem je “Simona Laskova”. nesmírně výkonná osoba protože ručně posílá tisíce e-mailu za hodinu. . Totožný e-mail totiž během pár minut dorazí na další a další e-mailové adresy a řadě dalších lidí. Všechny mé obdržené spamy jsou jmeno.primeni @ doména a některé z nich jsou nepoužívané domény, žádný marketing ani vizuální obsah. Na jedné z nich je skutečný kontakt uvedený, takže kdyby Simona Lasková opravdu něco našla, tak ….

Jumpstory jsou prostě spammeři a lháři. Obvyklá cesta jak ospamovat je vzít všechny existující domény a rvát to tam hlava nehlava na obecné adresy a na kombinace jméno.příjmení. Ono prostě něco vyjde.

https://twitter.com/MasarikMartin/status/1300762120062197760

A Simona Laskova? Jako Country Manager je uvedená na jejich webu. A má dokonce profil na Linkedin. Takže ta možná existovat bude. Možná. Ale často se falšuje i tohle.

Nechme teď stranou, že zasílání nevyžádaných obchodních sdělení je zakázáno. To by musela existovat možnost je by je ÚOOÚ mohl hnát k zodpovědnosti. Možnost prakticky mizivá. Na celém tohle je hodně hloupé jak extrémně ubohé je napsat do e-mailu že to není spam a že si Simona našla e-mail, když ho nikdy najít nemohla protože neexistuje.