Svět bílých bohatých mužů vyvolává emoce a dávka lží Andreje Babiše ~ Old school střípky ~ 28. – 30. března

Veselo se Šmluclerem a také armádou trolů, co ho zbožňují. Hloupost je nebezpečnějším nepřítelem dobra než zlý úmysl. Tohle si dejte. Disney+ “brzy” v Česku.

▶ Hm… tak nevím. Pořád nevím jak to myslí. Ale asi to bude ta první varianta, že? Ale asi se to nedozvím. Debata skončila 🙂 Další ze záplavy účtu co nikoho nesledují, nikdo nesleduje je, nic nepíší, ale zato jsou to fanoušci Šmuclera. A ještě navíc vznikly někdy v posledních dvou měsících, buď nemají jméno nebo nějaké generické a k tomu nemají profilovku ani fotku v záhlaví.

Města jsou navržena pro bílé a bohaté muže. Na socnetech se tohle hodně hejtuje, ale nejspíš hlavně proto, že hejtři četli jenom titulek. Tohle je dost dobré čtení.

▶ Bude mi chybět. Sylvanas Whisperwind. Příběhy z WoWka. Nezapomenutelné.

▶ Hloupost je nebezpečnějším nepřítelem dobra než zlý úmysl. Tohle si dejte.

▶ Moment, to je nějaký předčasný apríl?

▶ Tak jo, Disney+ v Česku za pár měsíců. Snad to nebude taková katastrofa jako HBO MAX. Připravte si 199 Kč měsíčně. Další díleček do #streamingwars

Andrej Babiš, opět co slovo to lež. Magické datum, 15.12. Je důležité, vládl Andrej. Všimněte si tvrzení o tom jak to má v programu. Měl to tam kolik posledních let? A udělal něco? A úplně poslední. “nepřizpůsobivé občany” vytáhnout je vyloženě síla. Hnus. Šmejd.

Jenže ono to není všechno. Zlatý hřeb? Tatáž staristja psala tentýž otevřený dopis před dvěma roky. Andrej tam přijel, pořídil selfie a groupfie, zapózoval pro kampaň, nasliboval a odjel. Neudělal NIC. Ano NIC

A hádejte odkud starostka je? Z andrejovic partaje.

Andrej Babiš, co slovo to lež. Jasně, za jeho (minulé) vlády “to nešlo”. Co si to zase vybral za absurditu? Trvalé bydliště máme, i jako Slovák by to po těch letech měl vědět.

▶ Jak velkou úroveň zmrdství je potřeba k něčemu takovému?

▶ Brrr. Co to jako je?

▶ Hradní lži. Kdy se tahle sebranka vypakuje a zamíří za mříže?