Rusko napadlo Ukrajinu. Bezdůvodně. Bezohledně. Je potřeba to říkat. Znovu a znovu ~ Old school střípky ~ 9. – 11. dubna

Česká trolosféra jede proti Ukrajině. Úterý a středa jsou přijímačky. Nový Matrix je divný. Pegasus v EU, to zní DOST vtipně. Zápasím s Elden Ring. Na českém Linkedin jede stálá parta dezinformátorů. Marketingový bizár a falešné kachny. Plus novodobí kádrováci na Twitteru a další věcí.

➡️ Dítě dělá v úterý a středu přijímačky. Úžlabina a Ječná. Na tu druhou je přes 700 přihlášených a berou asi tak 180 🙂 Tedy jestli to polovice správně vyzkoumala. Dítě je v pohodě. Polovice má nervy 🙂

➡️ Nový #matrix je … divná věc. Spousta vaty, divné dialogy, triky a vizuály skvělé, ale po zkouknutí poloviny to stále působí jako snaha amatérů napodobit původní Matrixy.

Rusko napadlo Ukrajinu. Bezdůvodně. Bezohledně

➡️ Vůbec bych nepochyboval, že mezi zákazníky NSO Group budou i státy v EU.

➡️ Neposílejte novinářům fotografie přes Úschovna ani přes Dropbox Transfer. Ani jedno neumožňuje si zobrazit co posíláte a vybrat, nutí to ke stahování celých balíků. Stejně tak neposílejte fotografie zabalené do ZIPu.

➡️ Ano. Lidská blbost JE nekonečná. A česká trolosfera už naplno jede proti Ukrajině. A samozřejmě proti současné vládě.

➡️ #eldenring se klávesnici a myši hrat nedá 🙂 vytáhl jsem ovladač Xboxu a je to o dost lepší. Ale jak to s tou věcí moc neumím tak je to dost komedie. Grafika boží. A pořád umírám

➡️ Tradiční partička českých dezinformátorů na Linkedin se pohoršuje nad 4.2 milionu dolarů, které měla dostat @CzechTV … jenže ona nic takového nedostala. Do Česka šlo 8 300 USD, zbytek Congo a Etiopie. A jde o peníze pro @CLOVEKVTISNI … to až zjistí, tak je šlehne

➡️ Aby toho nebylo málo s tímhle úletem, tak po kliknutí to nikam nevede. 404ka. Povedený úlovek ze skupiny Marketingový bizár.

➡️ Pamatujete to video s kachnami spořádaně čekajícími na zelenou na přechodu a poté se vydávajícími na druhou stranu? Příliš na to aby to bylo reálné? Samozřejmě.

➡️ Tady Petr vůbec nepochopil k čemu se používají na Twitteru líbí (srdíčka). Ale to není to nejhorší. Dost originální nápad kádrovat někoho podle toho co lajkuje 🤦 Originální a zároveň nesmírně hloupý.

➡️ Tolik fascinujících věcí. Někdo dokázal něco takového vymyslet, zapsat. Někdo jiný to dokáže z toho zápisu proměnit v fantastickou souhru takového množství lidí. S tolik rozdílným nástroji.

➡️ Kouzelné

➡️ Zásadní problém autora tohoto článku je, že nepochopil, že SMS i iMessage jsou už dávno na okraji využití. Všechno se to přesunulo do WhatsApp/Messengeru a mírně i do několika dalších aplikaci – ještě jakž takž Telegram (a v některých zemích jde o jiné)

➡️ “Organizace Hnutí Pro život momentálně vede soudní spor s redakcí Alarmu. Žaluje naši redakci kvůli tomu, že ji komentář zveřejněný na našich stránkách označil za „protiženské“ a „fundamentalistické“ hnutí“. A co jiného to jako je?

➡️ Facebook překlápí Stránky na novější podobu a hlavně novou správu. Rozhodl se všechno ještě víc zkomplikovat, takže se musíte neustále přepínat mezi identitou Stránky a vás, protože něco jde tam a něco jinde. Někde navíc chybí odesílací tlačítko při vkládání příspěvků.