Novotňáka už asi do televize nepustí. Zahradníkovou asi bohužel ano ~ Old school střípky ~ 12. – 15. dubna

Elon Musk a jeho válka proti Twitteru. Nové triky spammerů. I mezi učiteli jsou nesmírní hlupáci. Místo kde jsou lidé hrdí že brzy vyhoří. Andrej má v oblibě slovo kurva. No dobře, no.

▶ Zuzana Majerová Zahradníková je koště. A tohle označení je ještě extrémně slušné.

▶ “Elon se stal mistrem twitterového trolení a jeho nabídka na převzetí by mohla být dalším kouskem. Když jste nejbohatší člověk na světě, vypadá “zábava” prostě trochu jinak” … Souhlas.

https://www.protocol.com/newsletters/sourcecode/elon-musk-twitter-offense

▶ Nové triky spammerů 🤦‍♂️

▶ Ano, lidská blbost JE nekonečná. A tohle (byla) učitelka.

ČT 1 patří do skupiny médií, které jsou vázány na miliardáře Sorose. A o tom víme přesně, komu ten je poplatný,“ reagovala Bednářová.

▶ “Cítím se jako vymačkanej citrón. Dolehla na mě únava posledních dní. Každý den vstávám v 5:30. Makám na sobě. A pak na interních a klientských projektech. Končím kolem 10 večer. A nelituji jediné chvíle.” … #linkedin … místo kde jsou lidé hrdí na to, že směřují vyhořet

▶ To vypadá jako dost #cool vychytávka

▶ Ano, lidská blbost JE nekonečná. Stovky lidí ochotně a aktivně šíří ruské dezinformace a lži.

▶ Jestli tohle má jeden soudit podle traileru … tak to vypadá na katastrofu

▶ Přišla žena, že šup na kolo, než po obědě zkoumat kanape. Takže jsme šli. Její letošní první. Moje už šesté. Navíc se zase zkazí počasí.

▶ Nějak tak jsem si říkal, že Elon bude chtít “koupit” Twitter. Celé je to dost nemilé, odmítnou-li ho, má pořád druhý největší podíl v akciích.

▶ Zablokování domén dezinformačních a konspiračních webů má dopady. V propadu návštěvnosti. Na nové domény se jim totiž nedaří tak rychle přetáhnout návštěvníky. Je to ale jen o čase. Tudy cesta prostě nevede. Odříznout je od peněz by cesta byla.

▶ Facebook totálně překopal Stránky. K horšímu.

Klient: Tady nejsou ta čísla co tam byla předtím
Já: Facebook to změnil, teď to bude jinak
Klient. Já je chci zpátky
Já: To nepůjde, můžete je najít (ukazuju kde)
Klient: To nechci, já je chci zpět, zařiďte to

▶ Po skončení války by se NATO s Rusem mělo sbližovat, řekla Le Penová 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

▶ Den plný ! osobních! Schůzek 🙂 #praha jak jinak

https://www.facebook.com/Daniel.Docekal/posts/10159733260384931?cft[0]=AZXZ8wObCydymP5kVZfY2TIo9OmNBK3hxDX5k6oZVQDFYbB-_RtrTLGkz165hnMEzgMwDRCN_Ok7M_slqX2PPX69NoigVOYGb1djKzWs6a1M5OcGXEEMkMrJhjhhvFWwpt3Z-OyRdwS-RDeg_QwZGvmX&tn=%2CO%2CP-R

▶ Včerejší Toggl, klienty a o co šlo vám prozradit nemůžu, to je jasné, ale pohled je to zajímavý. A to jsem ještě v 13:00 stihl zajet vyměnit pneu a ráno vezl Kubu na přijímačky. Už delší dobu “účtuju” práci reálně, vyloženě po minutách.

▶ Kurva sem, kurva tam.