Které streamovací služby si platíte? Stihnete to všechno ukoukat a nestojí vás to majlant? 

Honza Potůček se na Linkedin ptal: Které streamovací služby si platíte? Máte Netflix, HBO Max, Voyo, Amazon Prime Video, či snad Dramox? A budete si předplácet Disney+? Stihnete to všechno ukoukat a nestojí vás to majlant? 

A tady je tedy odpověď:

O2TV, kde je i HBO Max. Je to drahé (celé), a štve mě to, navíc na to nekoukám já ani syn, jediný divák televize je žena. HBO je na zrušení, prakticky nic nového, stále nepoužitelná aplikace, masově to plní věcmi jako kdyby to byla půjčovna VHS.

Netflix, už delší dobu, tady to beru jako dobrou koupi, ale otázka je, co s tím udělá aktuální vývoj. Mám tam v poslední době dost problém najít něco co stojí za koukání, takže se to možná také blíží do stavu kdy to přestane být tak zajímavé jako na počátku.

Apple TV+ protože balíček Apple One vyšel na rozumnou cenu a máme to jako Family. Samostatně bych to asi neplatil, má to zásadně málo nových věcí (byť Foundation, Severance a Wolves fakt skvělé)

Disney+ chci zkusit, je tam trochu naděje, že to na počátku budou chtít podpořit, takže se bude na co dívat. Navíc na první rok je to levnější. Pokud tam nebude přísun nových věcí, tak neplatit.

Voyo? Ani omylem. Proč by to někdo dělal?

Amazon Prime Video? Nemám, a vzhledem k tomu všemu výše asi ani neplánuji mít. Už se dostáváme do “stojí to celkem až příliš peněz” a “pro tu jednu věc za půl roku se to nevyplatí”.

Dramox? Vlastně ani nevím že to existuje. A určitě bych nepořídil, 299 Kč je fakt hodně.

Pořád jsou tu torrenty 🙂 A i kdyby ne, tak je tu pořád možnost si prostě zaplatit něco na měsíc, podívat se co člověk “nutně” chce vidět, pak to ukončit. A opakovat podle budoucí potřeby.