Anorektická, vulgární, a toxická “influencerka” tlačená médii. Chucpe ~ Old school střípky ~ 19. – 24. srpna

Digitální negramotnost. #TYDEN má podcast. Sandman Chapter 6: The Sound of Her Wing je neuvěřitelná, krásná. Pijáci ginu s tonikem jsou častěji psychopati.

24. srpna

🧜🏿‍♂️ Aquaman!

👨🏿 Ano, lidská blbost JE nekonečná.

🎞 Prý že remake

🤦‍♂️ Nevím jestli je to dobrá zpráva, ale v #PR agenturách je digitální gramotnost na stále stejné úrovní.

🎙 #TYDEN k poslouchání je k dispozici i přes #spotify a Apple Podcasts 🎙 A ano, začal jsem si s podcastem.

🤦‍♂️ Ano, lidská blbost JE nekonečná. „Po odsouhlasení obdržela od kupujícího odkaz, na který klikla a vyplnila údaje ke své platební kartě. Podle svých slov mu také přeposlala ověřovací kód od své banky, který obdržela v SMS zprávě,“ uvedla mluvčí.

23. srpna

🎮 wow

🙃 Umřu 🙂 https://viralpostgenerator.com/

🧝‍♂️ Druhého září!

👠 Svět je divný. Miluji elegantní dámské boty, na vysokých podpatcích zejména, ale podmínka to není. Rád je pochválím, stejně jako rád řeknu, že to někomu sluší. Ale tady ve WSJ už zase řeší, že je to “minové pole”. A to to řeší “mezi ženami”.

🤮 Jsem po delší době zapnul #tiktok a ten došel k názoru, že mě zajímá anorektická, vulgární, a toxická “influencerka” o které aktuálně den co den básní eXpres. Asi třicet totálních sra*cek jsem musel “nemám zájem” než mi ji konečně přestal ukazovat

‼ Nedaří se vám na Linkedin? Generátor virálních příspěvků to změní. 👉 viralpostgenerator.com

22. srpna

♥ Sandman Chapter 6: The Sound of Her Wings je fantastický díl. kolo

21. srpna

😭 Podle studie jsou pijáci ginu s tonikem častěji psychopati. Individuální rozdíly v preferencích hořké chuti jsou spojeny s antisociálními rysy. @cermak tuším má v oblibě bourbon. Jen teď nevím, je bourbon hořký? Není? Já rád fernet. Sakra

🤦‍♂️ Ten kokot fakt existuje

👩‍💻 David Braný je trochu rozčarovaný ze záplavy #AI text-2-image obrázků na Linkedin. Já se musím přiznat, že se mi to líbí, nepřestává mě to fascinovat a to ani (sakra) nemám přístup k žádné pokročilejší než je Craiyon. Takže Davide, tady máš dva příklady i z téhle “hloupější” #AI a hlavně jedno skvělé vlákno – https://twitter.com/fabianstelzer/status/1561019187451011074 – s desítkami příkladů téhož zadání a tří pokročilých AI. Jsou tam i zadání pro ta dvě “hloupější” níže.

Z toho mrazí. I dnes po více než půl století.

20. srpna

🤦‍♂️ Právo na párty. Svět se zbláznil a už několik dní řeší finskou premiérku. Dovolila si mít párty a bavit se. Je jí tak nějak třicet, ale někteří by asi chtěli, aby to byla nudná otravná tlustá matróna. Neuvěřitelné.

🤦‍♂️ Pořád stejné. Koupili jsme nový kávovar. Neustále se objevuje v reklamě. Vrátil jsem ConnectIT židli a už ji nikdy nechci vidět. Také mi to ukazují v remarketingu. Kdy tohle asi skončí?

😡 Malware Bytes jsou moc vtipní, když skončí trial, tak vám Windows sestřelí BSOD. A tak to restartnete, ono to chvíli běží aby vzápětí Malware Bytes prostě bez ptaní náhle restartovalo počítač aby ukončili trial.

🤦‍♂️ Ano. Lidská blbost JE nekonečná.

😎 Jo! Tohle je dobrý!

19. srpna

♥ Na Twitteru v jednom videu se objevivší https://www.youtube.com/watch?v=evAJRtHmVwo mě přivedlo k tomu pustit si Edith Piaf. Miluju

📲 Ach ano, to dává smysl

🐗 Tohle mi hlava nebere. Nechápu. Nerozumím tomu.

🤦‍♂️ Chvíli to bylo zábavné. Ale měsíc co měsíc zesměšňování kandidátů přestává fungovat

👩‍🌾 Jo sebevědomí, to umí být sviňa

🤦‍♂️ To snad nemůže být skutečné

🤦‍♂️ Kdy tahle ignorance skončí? Stránka, na níž lidé žádají o příspěvek na dítě, posílá informace do USA, někdy včetně adres