Neschopnost státu se nemění se změnou vlády ~ Old school střípky ~ 7. – 12. září

WP Super Cache místo Fastest Cache. Blíží se dost dobré seroše. Kráva z Trikolóry. Řád a klid. Řitní alpinismus Vildumetzové. CNN Prima News pohřbila Královnu hodiny před smrtí.

Poznámka: Obrázek v záhlaví je, jak jinak, #stablediffusion #ai. V Střípcích už hrátky s AI dávat nebudu, vysloužilo si to samostatné příspěvky. Nový je brzy na cestě. Prompt pro ten v záhlaví “Cabin in the woods, mysterious, sun, sunny weather, 4K, artstation“. Jo a taky ty AI výtvory dávám na můj Instagram. Příspěvky už Meta totálně neukazuje, tak ať je tam aspoň nějaký provoz 🙂

12. září

📊 Kdyby to někoho zajímalo 🙂 Impressions – Engagement – Engagement Rate A k tomu mírně širší pohled

📉V neděli jsem trochu s obavami vyměnil WP Fastest Cache za WP Super Cache na největším a vlastně i nejvíc navštěvovaném webu (365tipů ještě není přestěhované). A ono ro má dost zajímavý výsledek.

🤦‍♂️ Neschopnost státu se nemění se změnou vlády. Je potřeba si uvědomit, že prohnilost nejvyšších špiček (a jedno kterých) je doplněna prohnilostí vrstvy pod nimi. Dá se to změnit?

😭 Já tedy nikam nikoho nezařadil, ale tady vidíte, proč je Ondřej Dostál tam kde je. Mezi vrchními českými dezinformátory a lháři. Neumí číst a vytváří a šíří lži.

11. září

🙃 Byl jsem fanoušek, říká MMA zápasník Martínek. Manželku si vyhlédl v pornu … hledáte manželku, tady máte návod!

😥 Tak www.faciepopuli.com po umření má nový obsah. #wtf

♥ 21. října, jo

10. září

♥ ach

🎞 21. září!!!!

🤦‍♂️ To ne. To musí být fejk

🖼 Nějak těch #stablediffusion výtvorů bylo hodně, takže jsem je za poslední dny hodil do vlastního:

🤦‍♂️ Havlíček: já jsem tam byl a můžu vám říct, že pan Hanč se na nich prakticky nepodílel. Je to tady, za pár měsíců popřou že by Hanč existoval. A stejný osud potká Máru.

9. září

🎙 Jo a taky v pátek vyšel třetí #TYDEN k poslouchání.

🕸 Vzal jsem oba pavouky co bydlí v zrcátcích červeného auta na výlet na #pankrac a zpět. Sítě přežily.

💬 Hele, vy co říkáte, že s něčím takovým se má vést dialog, tak tady máte možnost. V komentářích tam moc dialog není, většinou tak spíše #facepalm a tak. Ale třeba jenom volá o pomoc a když mu pomůžeme, tak nebude volit SPD a ničit svět. Nebo ne?

8. září

🤦‍♀️ Je to kráva. Je to kráva. Je to kráva.

📩 Odhlášení. Něco co by mělo být dostupné na první dobrou. Bývá často v patičce (na konci e-mailu), takže to že tam je, je v pořádku. Ale proč je to udělané tak malým písmem, že to nejde přečíst?

🎞 Holy shit

🤮 wtf

😎 Hele, tak jako kdo od Babiše nosil kompro Nejedlému? Kolik peněz v tom je? A jak je možné, že Babiš platil tak málo?

😭 Tak “CNN” Prima News už pohřbila Královnu, hodiny předtím, než k tomu došlo

Je velmi pravděpodobné, že naletěli na

A tady i video

😭 Vildumetzová končí ve vedení Sněmovny. Je to nespravedlivé, řekla v slzách … taky pláčete? K pláči to bylo dlouhé roky co tohle bylo v politice. Asi dobré připomenout toto:

Aby bylo jasné co je to za výtvor

🍂Chlápek s obřím fenem fouká listí do křovin. Jen co odejde vítr to foukne zpět na chodnik. #zizkov

🌡 Málem jsem si vzal mikinu. 18 na teploměru venku ale mate. Ukazuje o pár míň než je. A osmnáct taky není na mikinu. Navíc je čas se otužovat.

🎫 Ostatně, proč to třeba neprodává Ticketmaster?

7. září

Volá +32 2 808 25 09. Podivně anglicky mluvící člověk chce “survey” od vlivných lidí. Téma finanční situace. Tvrdí, že je (tuším) ITV, televize. A že prý mu kontakt dal Šimon, z Rubikon PR (což zmiňuje, sbírají kontakty z webu, prostě social engineering). Až vám tohle bude volat, tak klasika, “investiční” navolávači. Agresivní, otravní, protivní, nevychovaní. A lžou úplně stejně jako Andrej Babiš.

🤦‍♂️ Myslíte, že s rostoucím věkem přichází pokročila senilita? Nebo jak si vysvětlovat Svoboda předvádí?

🤦‍♂️ Co skutečně Fiala řekl? Víte to? Ví to tenhle dezolát?

🤦‍♂️ Řád a klid. Jo, vojenského myšlení se asi nedokáže zbavit. A ani nemá nikoho, aby ho dokázal usměrnit. Ale dostatečně to ukazuje i to, že na Linkedin je jako generál Petr Pavel. Fakt tam má “generál”. #wtf

🤦‍♂️ Tvl tohle je bizár

🖼 Hledáte inspiraci co říci kreslící AI? Tak to se vám bude hodit tento web. Fantastické věci. https://lexica.art/?